Flygande tefat förorsakade vindkraftshaveri?

Se skadan i bifogad artikel:

http://www.dn.se/DNet/jsp/polopoly.jsp?d=3561&a=871502

2 Responses to “Flygande tefat förorsakade vindkraftshaveri?”


 1. 1 Yang januari 11, 2009 kl. 2:54 f m

  Varför inte? Ingen har förvisso lyckats bevisa tefatens existens, men heller har inte många fenomen kunnat förklaras, som tolkats som UFO:n. Observationer från mycket trovärdiga kompetenta människor, piloter och andra, har lämnats olösta. Finns det nåt mer än det vi människor vet, kan och upplever?
  Enkla frågor som: Finns Gud förblir obesvarade. Om Gud finns, vem skapade Gud? Hur skapades Universum annars? Vad fanns före the Big Bang? Var slutar Universum? Vad finns det därefter?

 2. 2 Yrbjörn januari 10, 2009 kl. 3:05 e m

  Ett ufo som vill begå självmord ? 🙂

  Troligaste förklarningen är att ena rotorbladet hade en förslitningsskada som vid sedan vid faller slog ned på den ena av rotorbladen på väg ned, eftersom man ser på vingen där att bara ena dvs rotationen måste ha varit medurs i det här fallet. Men förslitning i den som trillade av är med största sannolikhet

  Sådana saker som bläckfiskufon, starka sken, etc är inte så vidkomande, möjligtvis så skulle man kunna tänka sig att en lokal blixt av något slag slog sönder just det rotorbladet kan ju hända att även blixtar förekommer vid sådana här milda och kalla klimat och extrema temperatur växlingar sker. Utesluter inte blixt i sammanhanget, eller så är det förslitning och ljuset måste ha varit från någon lokal del i närheten där spänningen slogs ut.

  Synd att inte jag fick vara utredare.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: