När brinner ett Vestasverk på Ljusterö?

2 Responses to “När brinner ett Vestasverk på Ljusterö?”


 1. 1 Sanna mars 25, 2010 kl. 7:14 f m

  Är ni seriösa? Har ni inge vett innanför pannbenet? Ni skriver bevara Ljusterö och samtidigt så planerar regeringen att skaffa flera kärnkraftverk. Jag skulle häldre se 100 vindkraftverk brinna iställer för ett kärnkraftverk. Men oj va bra kärnkraft är vi kan ju spränga hela landet också när vi ändå håller på…

  Ni skriver bevara Ljusterö sen kommer ni där med era bilar, båtar somtidigt som ni bygger här för fullt, Gå och skriv att ni ska bevara någon annan ö som inte redan är förstörd!!!!!

  // Sanna, 15 år

  • 2 bevaraljustero mars 25, 2010 kl. 5:26 e m

   Frågan är inte vindkraft eller kärnkraft. Föreningen är för vindkraft, men man skall placera den där den gör stor nytta och liten skada. Vindkraft är inte ofarligt. Vi läste för en liten tid sedan om vindkraftverk i Falkenberg som slungade delar omkring sig. Placering av 150 meter höga vindkraftverk på Ljusterö är en dålig placering.

   Personligen har jag valt att vara mycket på Ljusterö för att jag tycker att det är en fin ö. En fin ö som vi skall vårda kärleksfullt.

   Jag köpte min tomt av en bofast Ljusteröbo, och hans avsikt var garanterat att jag skulle bygga och bo på Ljusterö. Mitt val har gynnat de yrkesverksamma på ön, så att de har kunnat arbeta och bo på ön.

   mvh/ Styrelsen gm. Lars Olsson


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: